Η Εταιρεία μας

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο από 100% ανακυκλωμένο Γυαλί

Η Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ-GREENTECH με περισσότερα από 20 Χρόνια στον Χώρο των Εισαγωγών – Εξαγωγών και ισχυρές συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο δημιούργησε για εσάς έναν νέο δικτυακό τόπο στον οποίο θα βρείτε προϊόντα από 100% ανακυκλωμένο γυαλί.

Στην σύγχρονη εποχή η αγορά προϊόντων από ανακυκλωμένο γυαλί είναι μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής για την μείωση απορριμμάτων σε όλο τον πλανήτη . Γιατί ανακυκλωμένο γυαλί ? Γιατί χρειάζονται λιγότερες εκπομπές CO2 για την παραγωγή τους και κατ΄ επέκταση λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερα απορρίμματα.

Στην VIDRIOS SAN MIGUEL όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα αυτά , τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα του ΚΙΟΤΟ, μιας διεθνούς συνθήκης σχετικά με την μείωση των εκπομπών που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Στο glass-drops.com θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα για την κουζίνα και την διακόσμηση του σπιτιού , σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων . Ποτήρια και Κανάτες με περίτεχνο σχεδιασμό , Διακοσμητικές καράφες , Βάζα και Κηροπήγια που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.