ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
Κατασκευές από 100% ανακυκλωμένο γυαλί - Η συνεισφορά μας για ένα πιο καθαρό περιβάλλον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


Η εταιρεία Γ. ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ - GREENTECH έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των Εισαγωγών – Εξαγωγών και ισχυρές συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργησε για εσάς έναν νέο δικτυακό τόπο στον οποίο θα βρείτε προϊόντα από 100% ανακυκλωμένο γυαλί.

Η κατασκευή από την Vidrios San Miguel για την Γ. ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ - GREENTECH, προϊόντων από 100% ανακυκλωμένο γυαλί, αποτελεί μια στρατηγική συνεργασία της εταιρείας , καθώς η Vidrios San Miguel που ιδρύθηκε το 1985, συνδυάζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία με την παραδοσιακή κατασκευή γυαλιού. Η Vidrios San Miguel τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΚΙΟΤΟ, μιας διεθνούς συνθήκης σχετικά με την μείωση των εκπομπών που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Έχοντας ως γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση και την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές , επιλέξαμε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες των καταναλωτών, τα οποία δημιουργούνται με διαδικασία ανακύκλωσης, μια διαδικασία η οποία αποτελεί έναν τέλειο κύκλο και ένα σαφές παράδειγμα βιωσιμότητας .

Στην σελίδα μας θα βρείτε ποτήρια , κρύσταλλα και κανάτες, δοχεία τροφίμων και διάφορα διακοσμητικά είδη με γύαλινο design όλα σε διάφορους χρωματισμούς. Δημιουργήθηκαν για αυτούς που αγαπάμε περισσότερο .

Αν είστε έμπορος μπορείτε να επισκεφθείτε το site της GREENTECH για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα GLASS DROPS .ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Μπορούν να παραχθούν σε διάφορα χρώματα, σε διαφορετικές υφές , φινιρίσματα, μεγέθη